Over ons

De Petitie: Google als provider is een initiatief van mensen die hun eigen provider zat zijn en graag vooruit willen. De technieken zijn er allemaal al maar wij krijgen geen mogelijkheden deze in Nederland te gebruiken. Een land wat vooruit wil maar tegengehouden wordt door zijn telco’s. Telco’s zoals wij deze constant noemen zijn Mobiele telecom providers als Vodafone, T-Mobile en KPN. Deze bedrijven hebben op dit moment alle netwerken in handen en bepalen dus de prijzen.

Wij hebben geen contacten met Google wij zijn geen onderdeel van Google en zullen dat ook nooit pretenderen. Wij vragen Google om ons als land te bevrijden van de greep van de grote telco’s die ons terug willen gooien in het Nokia 3310 tijdperk. Wij willen niet meer sms’en wij willen internetten. En wij willen niet Wappen wij willen surfen. Zo willen wij ook niet bellen via een zogenaamde extra vaste lijn maar gewoon via Voice Over IP. Het is allemaal niet zo moeilijk.

Het team bestaande uit Wessel van Waas, Dion Hummelink en Arvid Bux wil dit erg graag opgelost zien. Wil u meer weten over de initiatiefnemers? Kijk dan even bij Contact.

Advertenties

2 Reacties

  1. Goed initiatief. Hopen dat Google er ook wat mee doet.

  2. Ik zeg doen dit kan nog wel eens heel goed uitpakken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: